Nieuw bericht van Digie.be: Digie biedt hulp aan studenten

De leerlingen uit het laatste jaar secundair of studenten aan de verschillende hogescholen en universiteiten voelen zich al wat ongemakkelijk want de tijd van de papers, eindwerken, GIP’s, thesis of bachelor proef komt eraan. Dit is vaak een stresserende periode en ongetwijfeld ken je de verhalen van leerlingen/studenten die dagen of weken werk zijn kwijtgespeeld door een haperende computer. Wil je als student (en ook als ouder of grootouder 😉 ) op beide oren slapen zorg dan voor een Digie Student Check Up.

Digie Student Check Up?

Via de Digie Student Check Up zorg je ervoor dat je computer en je document deze stresserende periode optimaal doorkomen. Na de Digie Student Check Up hoef je je geen zorgen meer te maken over het kwijtspelen van belangrijke documenten of het vastlopen van je computer.

Hoe gaat het in zijn werk?

Koop een Digie bon, maak een afspraak en een IT expert van Digie komt bij je langs! Je computer krijgt een Digie Student Check Up, je documenten worden netjes in de cloud gezet en beveiligd en je krijgt een woordje uitleg over hoe je best je thesis, GIP of bachelorproef moet structureren. Het inhoudelijke werk laten we over aan de student uiteraard!

Dit verscheen eerst op DIGIE.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *