Nieuw bericht van Digie.be: Digie Cafés breiden uit naar Tielt en Izegem

We zijn trots om aan te kondigen dat Digie zijn terrein uitbreidt en vanaf juni ook actief zal zijn in Tielt en Izegem! Onze ervaren IT-specialisten staan klaar om je te helpen met al je technische problemen, of je nu een trage laptop hebt, je e-mails wilt lezen op je smartphone of hulp nodig hebt bij het installeren van een app op je tablet.

In samenwerking met lokale partners zijn onze Digie Cafés gevestigd op handige locaties waar je terecht kunt met je apparaat en tegelijkertijd kunt genieten van een heerlijke kop koffie. Op onze website vind je de locaties in Tielt en Izegem.

Onze vriendelijke IT-specialisten staan klaar om je te begeleiden en al je vragen te beantwoorden. Of je nu een beginner bent of meer geavanceerde technische ondersteuning nodig hebt, wij zijn er om je te helpen. Breng gewoon je apparaat mee naar een Digie Café, ontspan en laat ons je technologische uitdagingen oplossen.

We kijken ernaar uit om je binnenkort te verwelkomen in een van onze Digie Cafés in Tielt of Izegem. Vergeet niet om regelmatig onze website te bezoeken voor updates over data en openingstijden.

Dit verscheen eerst op DIGIE.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *